ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

VIDEOS

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


SmartScan™

Τι είναι το SmartScan;

Το SmartScan™ είναι ένα περιφερειακό σύστημα του SmartSpeed™ που αυτοματοποιεί πλήρως όλα τα δεδομένα κάθε αθλητή. Ο αθλητής φορά το προσωπικό του RFID βραχιόλι το οποίο σκανάρει πριν ξεκινήσει την προσπάθεια του στο SmartScan™. Με αυτό τον τρόπο όλα τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στο ασύρματο PDA που κράτα ο προπονητής απαλλάσσοντας τον από την συλλογή δεδομένων, και τον έλεγχο των προσπαθειών. Τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα – από τα προσωπικά στοιχεία κάθε αθλητή, τα δεδομένα από κάθε τεστ, το ιστορικό από παλαιότερες συνεδρίες, η περιγραφή των τεστ, κ.α. Με το SmartScan™ ένας και μόνο άνθρωπος έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει κάθε τεστ σε απεριόριστο αριθμό αθλητών, εύκολα, γρήγορά και ξεκούραστα.

Πως Λειτουργεί;

Η λειτουργία του SmartScan™ βασίζεται στην τεχνολογία RFID. Το σύστημα αποτελείται από την συσκευή SCAN, τα RFID Bands (βραχιολάκια) τα οποία συντονίζονται με το PDA (υπολογιστή παλάμης). Αρχικά το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να περάσουμε τα προσωπικά δεδομένα κάθε αθλητή(ηλικία, ύψος, βάρος, σχόλια) και να τα ταυτοποιήσουμε με ένα βραχιολάκι. Ο αθλητής όταν φορά το βράχιολάκι το σκανάρει πριν ξεκινήσει στην συσκευή Scan και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα από το σύστημα.

SmartScore™

Τι είναι το SmartScore;

Το SmartScore™ είναι ένας ασύρματος ψηφιακός πίνακας που σε πραγματικό χρόνο μας δείχνει τους χρόνους που έχουν τρέξει οι αθλητές. Μπορούμε εκτός από το συνολικό χρόνο να έχουμε και αναπαράσταση χρόνων μεσοδιαστημάτων αν το επιθυμούμε. Όπως όλα τα συστήματα του SmartSpeed™ έτσι και αυτό τοποθετείται με απλό εύκολο και γρήγορό τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Το SmartScore™ είναι συμβατό και υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα των SmartSpeed™, SmartSpeed™ lite και SmartJump™.

Κίνητρο στους αθλητές

Φανταστείτε να μπορούν οι αθλητές σας να βλέπουν τον χρόνο που τρέξανε την στιγμή που κάνουν την κούρσα τους. Ο προπονητής θα ξεχάσει τις φωνές για να παρακινήσει τους αθλητές του, απλά θα τους παρακολουθεί να τα δίνουν όλα για να ξεπεράσουν τους συμπαίκτες τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό…

SmartSync™

Λογισμικό Διαχείρισης Δεδομένων

Το SmartSync™ είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό που παρέχετε σε όσους αποκτούν το SmartSpeed™, SmartSpeed™ lite ή το SmartJump™.

Μέσω του λογισμικού μπορούμε να κάνουμε τα εξής:
  • Εύκολη διαχείριση παραμετροποίηση και δημιουργία ομάδων, αθλητών, πρωτοκόλλων.
  • Εισαγωγή σχόλιων σε αθλητές, ομάδες, πρωτόκολλα και τεστ που έχουν γίνει.
  • Απεριόριστος χώρος για να κρατάμε αρχεία Back up των δεδομένων που λαμβάνουμε στο Pda.
  • Εξαγωγή όλων των δεδομένων σε αρχεία Excel.
  • Εύκολη αναζήτηση αρχείων ανά ημερομηνία, αθλητή, ομάδα ή πρωτόκολλο.
  • Δυνατότητα να δεχθεί δεδομένα και αρχεία από πολλά Pda.
  • Δυνατότητα εξαγωγής αρχείων σε διάφορες μορφές.