ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΠόσο ακριβές είναι το Freelap;

Το σύστημα καταγραφής χρόνων Freelap έχει ακρίβεια 1/100 του δευτερολέπτου. Αυτό το ποσοστό ακριβείας είναι σχεδόν ίδιο με το ποσοστό των περισσοτέρων συστημάτων που χρησιμοποιούν φωτοκύτταρα για την καταγραφή χρόνου. Βεβαίως η μεγάλη διαφορά όλων αυτών των συστημάτων με το Freelap είναι η υψηλότερη τιμή τους. Έτσι η Freelap έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα απόλυτα ακριβές και αξιόπιστο σύστημα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Πόσους αθλητές μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα το Freelap σε κάθε προπόνηση;

Το Freelap μπορεί ταυτόχρονα να καταμετρήσει απεριόριστο αριθμό αθλητών. Αυτό μπορεί να γίνει διότι ο κάθε αθλητής έχει το προσωπικό του ρολόι το οποίο περνώντας από τον κάθε αναμεταδότη λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό σήμα και το μετατρέπει σε χρόνο. Το σήμα που εκπέμπουν οι αναμεταδότες είναι κοινό για όλα τα ρολόγια, έτσι σε καμία περίπτωση το σύστημα δεν επηρεάζεται από των αριθμό των αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε κάθε διαδρομή.

Ποιο είναι το μέγιστο μήκος διαδρομής που μπορούμε να καταμετρήσουμε με το Freelap;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην απόσταση που μπορεί να καταμετρήσει το σύστημα, αρκεί οι αναμεταδότες μεταξύ τους να είναι τοποθετημένοι σε τέτοια απόσταση ώστε ο αθλητής να χρειαστεί λιγότερο από 1 ώρα μέχρι να διανύσει αυτή την απόσταση.

Πόσους γύρους η μεσοδιαστήματα μπορεί να καταγράψει το Freelap σε κάθε προπόνηση;

Το Freelap μπορεί να καταμετρήσει έως 765 διαφορετικούς χρόνους σε κάθε προπόνηση. Όλες οι προπονήσεις αποθηκεύονται με την ημερομηνία και την ώρα που έχουν ολοκληρωθεί. Όλα τα δεδομένα βέβαια μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν και να επεξεργαστούν στο δωρεάν λογισμικό που σας παρέχεται με κάθε σύστημα Freelap, το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μεταφέρετε τα δεδομένα μέσω της θύρας USB στον υπολογιστή σας.

Ποια είναι η μικρότερη απόσταση που μπορούν να τοποθετηθούν οι αναμεταδότες μεταξύ τους;

Το σύστημα Freelap μπορεί να καταμετρήσει χρόνους έως και 1 δευτερόλεπτο μεταξύ των αναμεταδοτών , έτσι το Freelap είναι απολύτως κατάλληλο για καταμέτρηση σε κάθε αγώνισμα ακόμα και στα Sprint.

Επηρεάζεται το σύστημα Freelap από τα καιρικά φαινόμενα;

Το σύστημα καταμέτρησης Freelap είναι κατάλληλο και ανθεκτικό σε κάθε καιρικό φαινόμενο. Είναι αδιάβροχο έως τα 30m, ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μεταξύ-20oC και +50oC ,επίσης δεν επηρεάζεται από ανέμους και χιόνι.

Τι είδους μπαταρίες χρησιμοποιούνται στα συστήματα της Freelap;

Όλες οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται είναι κοινού τύπου, οι οποίες υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα. Όλες οι συσκευές λειτουργούν με ελάχιστη ενέργεια έτσι οι μπαταρίες διαρκούν εκατοντάδες ώρες μέχρι να εξαντληθούν.

Πρέπει να αναβαθμίζω η να συγχρονίζω τους αναμεταδότες πριν από κάθε καταμέτρηση;

Όχι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να γυρίσετε τον διακόπτη στο ΟΝ και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!!