CardioCoach

Ο CardioCoach της Korr Medical Technologies είναι το ιδανικό μηχάνημα για την πραγματοποίηση ενός απλού και έγκυρου τεστ fitness. Υπολογίζει σημαντικά δεδομένα όπως το VO2 (Peak), Anaerobic Threshold, καθώς και τις ακριβείς θερμίδες που καταναλώνονται από την άθληση σε όλα τα επίπεδα έντασης. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την δημιουργία ενός ατομικού προγράμματος άθλησης που θα βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες του ατόμου. Ένα μόνο τεστ με τον CardiοCoach αρκεί για να παρέχετε στον πελάτη σας μια μοναδική υπηρεσία, επιπέδου ενός ερευνητικού κέντρου.

Με εντυπωσιακά προσιτή τιμή -πολύ χαμηλότερη από την τιμή ενός μέσου διαδρόμου- μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας CardioCoach και να παρέχετε υπηρεσίες στους πελάτες σας επιπέδου κορυφαίων επαγγελματιών αθλητών.

Απλός στην χρήση. Ο CardioCoach είναι τόσο απλός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση.

Δεδομένα:

CardioCoach CardioCoach+ CardioCoach CO2
Ερευνητικής ποιότητας μετρήσεις από ένα φορητό επιτραπέζιο σύστημα
Λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων
Αυτόματη διατίμηση για την διασφάλιση της εγκυρότητας
Αυτόματος εντοπισμός του Anaerobic Threshold
Ιδανική συχνότητα άθλησης (Target Heart Rate)
Κατανάλωση θερμίδων άθλησης ανάλογα με το επίπεδο έντασης
Min – Max VΟ2
Ανάλυση Μεταβολικών Ρυθμών (BMR)
PC Software
Respiratory Quotient (RQ)
Ανάλυση CO2

Fitness Testing

Ο ρυθμός κατανάλωσης Οξυγόνου από τον οργανισμό κατά την διάρκεια της άθλησης ονομάζεται VO2. Η μεγαλύτερη κατανάλωση Οξυγόνου ονομάζεται VO2 max και είναι ένας από τους βασικότερους δείκτες επιπέδου φυσικής κατάστασης. Αναφέρεται συνήθως σε mililliters οξυγόνου ανά κιλό σωματικού βάρους ανά λεπτό. (ml/Kg/min). Μηχανήματα όπως ο CardioCoach διευκολύνουν την επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου φυσικής κατάστασης διότι η προπόνηση καθώς και η διατροφή του ατόμου βασίζεται σε ακριβή και προσωπικά δεδομένα.

Ποιά είναι η διαδικασία πραγματοποίησης ενός τεστ;
Bήμα 1. Σετάρισμα και διατίμηση του CardioCoach

Πατήστε το On / Off πλήκτρο. Το πράσινο λαμπάκι θα ανάψει και θα αρχίσει η αυτοματοποιημένη διαδικασία διατίμησης.

Βήμα 2. Επιλέξτε τον τύπο δραστηριότητας

Επιλέξτε το είδος της δραστηριότητας που θέλετε να εφαρμόσετε. (Διάδρομος, Ποδήλατο, στεπ, κλπ.)

Βήμα 3. Εισάγετε τα στοιχεία του ατόμου.

Στοιχεία όπως βάρος, ύψος, ηλικία, φύλο είναι απαραίτητα για το τεστ.

Βήμα 4. Περιμένετε για την αυτόματη διατίμηση του συστήματος.

Ο CardioCoach έχει απολύτως αυτοματοποιημένη διαδικασία διατίμησης. Στοιχεία όπως περιεκτικότητα Ο2 & CO2, υγρασία, θερμοκρασία κ.α. θα συλλεχθούν από τους αισθητήρες του συστήματος για την διασφάλιση ενός εγκυρότατου τεστ. Εσείς το μόνο που έχεται να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι το σύστημα να σας ενημερώσει για το επόμενο βήμα.

Βήμα 5. Συνδέστε την μάσκα και τον αναπνευστήρα στον πελάτη.

Η μάσκα Ο2 εξοπλίζεται με μια διπλή βαλβίδα ακριβείας, που επιτρέπει την εκπνοή του αέρα μέσα στον CardioCoach και την εισπνοή από το εξωτερικό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η οποιαδήποτε διαρροή Ο2 στο περιβάλλον.

Βήμα 6. Εφαρμόστε το τεστ.

Με την ένδειξη “Waiting for first Breath” είστε έτοιμοι να διεξάγετε το τεστ. Κατά την διάρκεια 10-20 min η ένταση πρέπει προοδευτικά να αυξάνεται. Καθ’ όλη την διάρκεια και μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ο CardioCoach σας ενημερώνει για όλες τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν.

Βήμα 7. Αναλύστε και εκτυπώστε τα δεδομένα με το λογισμικό Fitness Counselor.

Με το λογισμικό πρόγραμμα Fitness Counselor σας παρέχεται η δυνατότητα να αναλύσετε και να εκτυπώσετε μοναδικές πληροφορίες που αφορούν την άθληση και τη διατροφή. Με πληρέστατη καταγραφή εργομετρικών δεδομένων και με επίπεδο εκτυπώσεων εντυπωσιακό δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετική με την άθληση και την διατροφή που δεν θα μπορείτε να παρέχετε στον πελάτη σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά CardioCoach
Διαστάσεις 15″ (Wide) x 4″ (High) x 13″ (Deep)
Βάρος 3.5 Kg
Ακρίβεια
2 Greater of ±5% of reading or 100 ml/minute
Caloric Expenditure Greater of ±5% of reading or 0.25 calories/minute
Minute Ventilation Greater of ±3% of reading or 2.5L/minute
Heart Rate ±3 beats per minute
Σχετική Υγρασία ±5% relative humidity
Θερμοκρασία ± 2 degrees Celsius
Βαρομετρική Πίεση ± 5 mm. Hg
Power Requirements <1.5 Amps at 12 Volts DC

Download: Τελευταία έκδοση CardioCoach Software

Λεπτομερή ανάλυση των αποτελεσμάτων